Logo

Modtager

En modtager af mad fra en af SkoleMads leverandører kan være en skole, et firma, en kommune, eller andre, der er blevet enige om det.

SkoleMad vil foreslå en leverandør der i forvejen er i området, eller modtageren kan selv vælge en leverandør. Hvis der ikke er en leverandør i området i forvejen, og modtageren ikke selv har valgt, vil SkoleMad gøre hvad der er muligt for at hjælpe med at finde en passende leverandør.

Der er ikke noget fast omsætningskrav, det afhænger både af afstanden fra modtageren til leverandøren og af om leverandøren har andre modtagere i nærheden. Normalt aftales en prøveperiode, og aftalen kan selvfølgelig opsiges fra begge sider med et aftalt varsel.

Hvilken mad der tilbydes og til hvilke priser aftales også mellem modtageren og leverandøren. De forskellige leverandører til systemet leverer forskellig mad til forskellige priser.

Hvis skolen integrerer skolemaden i undervisningen, kan momsen spares ved at skolen går ind som køber og sælger af maden. Læs mere om momsen her.

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale om, hvad I kunne ønske jer.